23 mei 2024

De Buitenpepers

over een stralende buurt in Den Bosch

Buurtrommelmarkt door de hele buurt op zondagmiddag 22 mei: wát was het hartstikke leuk!

Het was lang geleden dat er in onze buurt zoveel mensen op de been waren. Wát was het leuk: de buurtrommelmarkt op zondagmiddag 22 mei op de stoepen voor onze eigen huizen! Het was gezellig druk, het weer was fantastisch en de handel was goed. Vooral op de Buitenpepersdreef, de Eerste, Derde en Vierde Buitenpepers was er veel verkoop, maar ook in de andere straten kon je terecht voor een koopje. Veel buurtgenoten hebben meegedaan en gaven hun spullen een nieuw leven. Natuurlijk was er ook tijd voor een praatje, ontmoetingen en kennismaking.
De organisatoren, Kim en Irene, vinden dit initiatief zéker vatbaar voor herhaling. Ze bedanken alle deelnemers aan de buurtrommelmarkt voor hun inzet en enthousiasme! Ze zijn erg benieuwd naar ieders feedback en horen daarom graag tips of tops. Die kun je sturen naar buitenpepersrommelt@gmail.com
Kim en Irene zullen alle postertjes die nog in onze buurt hangen opruimen, maar mochten jullie er ergens nog een tegenkomen zou het heel fijn zijn die kunnen weghalen.
Een pluim aan de organisatie van deze buurtrommelmarkt: de sociale buurtapp staat vol met complimenten voor Kim en Irene.