23 mei 2024

De Buitenpepers

over een stralende buurt in Den Bosch

Download het Kerstnummer van ons buurtblad De Peperpraat

Het Kerstnummer van ons buurtblad de Peperpraat staat boordevol met nieuws over de buurtactiviteiten in onze buurt: van de Halloweenoptocht, het wine-and-dine-buurtdiner, de Sinterklaasoptocht én de Buurttop over de toekomst van onze buurt. Verder veel berichten en ook een kennismaking met alle therapeuten van het vernieuwde Gezondheidscentrum De Buitenpepers. Voorts kijken we binnen bij Jacqueline Ten Kortenaar, een van de meest creatieve bewoners in onze buurt. Ook in dit Kerstnummer informatie over de lastige keuzes wat je kunt doen als je jouw c.v.-ketel moet of wilt vervangen: kies je dan voor een warmtepomp of toch (weer) voor een milieuvriendelijk gas-cv-ketel?

In onderstaande versie kun je de links naar allerlei websites en mailadressen direct benutten. De redactie van de Peperpraat wenst je veel leesplezier.

Aan dit nummer werkten mee: Adriana Hernández, Christiane Hilgenberg, Dennis Khalil (http://www.fotodennis.com), Erwin Griesheimer, Gabbie van der Kroef, Irene Hinderks, Johan Strang, Jelske Faber, Keesje Hoes, Lucia Holtslag, Machteld Terlingen, Matti van den Elzen, Maurits Tax, Philip Hoek, Siegfried Willems en Thomas Verbeek.