22 juli 2024

De Buitenpepers

over een stralende buurt in Den Bosch

Download het maartnummer van ons buurtblad De Peperpraat

Het maartnummer van ons buurtblad de Peperpraat staat boordevol met nieuws over de buurtactiviteiten in onze buurt. Met natuurlijk aandacht voor de nasleep van het lek in de waterleiding, in januari tussen de Vijfde en Achtste Buitenpepers. En voorts aandacht voor de komende buurtschoonmaak op 23 maart en de activiteiten op Koningsdag 27 april. Verder veel berichten en nieuwtjes, onder meer een interview met Marsja Mudde over haar dagelijkse wandelingen in en rond de buurt. En informatie van de buurtgroep Groen Doen De Buitenpepers, het nieuwe Buurtrestaurant De Buitenpepers en de onlangs gestarte Buurtgroep Samen Leven Samen Wonen. Ook in dit maartnummer een artikel over de stappen op weg naar een warmtenet in onze buurt (over tien jaar) en het vervolg van onze Buurttop in november vorig jaar.

In onderstaande versie kun je de links naar allerlei websites en mailadressen direct benutten. De redactie van de Peperpraat wenst je veel leesplezier.

Aan dit nummer werkten mee: Adriana Hernández, Annie Heesters, Dennis Khalil (www.fotodennis.com), Gabbie van der Kroef, Hans van Ettekoven, Johan Strang, Maurits Tax, René Strijbos, Rosita Boedhoe, Siegfried Willems en Thomas Verbeek.