22 juli 2024

De Buitenpepers

over een stralende buurt in Den Bosch

Download het julinummer van ons buurtblad de Peperpraat

In het julinummer van ons buurtblad de Peperpraat weer veel nieuws en berichten over de buurtactiviteiten in onze buurt. Met een terugblik op de Heinisdag op zaterdag 18 mei en de Buurtrommelmarkt op zondag 26 mei. En aankondigingen voor de PeperOlympiade op zaterdag 7 september en het Wine-and-dine-buurtdiner op zaterdag 12 oktober.

Verder veel berichten en nieuwtjes, onder meer een interview Marga van de Koevering. Na 45 jaar leraar te zijn geweest op de Buitenpepersschool en Het Palet. Halverwege juli, bij de zomervakantie, gaat zij met pensioen. Bovendien in dit nummer informatie van de buurtgroep Groen Doen De Buitenpepers, de
opening van de buurtkamer en een artikelen over de plannen voor de bouw van een nieuwe woonwijk bij station Oost, de vervolgstappen rond onze buurtvisie en een actualisering van het convenant over de medicinale heroïnebehandeling bij Novadic Kentron.

In onderstaande versie kun je de links naar allerlei websites en mailadressen direct benutten. De redactie van de Peperpraat wenst je veel leesplezier.

Aan dit nummer werkten mee: Adriana Hernández, Ardi Voets, Elise Quant, Frank Wortelboer, Gabbie van der Kroef, Geert Das, Hans van Ettekoven, Irene Hinderks, Jan van den Elshout, Jessie Mulder, Kim White, Maurits Tax, René Strijbosch en Siegfried Willems (eindredactie).