23 mei 2024

De Buitenpepers

over een stralende buurt in Den Bosch

Download het meinummer van ons buurtblad de Peperpraat

Het extra dikke meinummer van ons buurtblad de Peperpraat staat boordevol met nieuws over de buurtactiviteiten in onze buurt. Met een terugblik op de activiteiten tijdens de Koningsdag, de Buurtschoonmaak in maart en het Buurtplatform, ook in maart. Verder veel berichten en nieuwtjes, onder meer een interview met kinderboekenschrijfster Esther Wittenburg, ook wonend in onze buurt. En bovendien informatie van de buurtgroep Groen Doen De Buitenpepers, de nieuwe buurteetkamer en de opening van de buurtkamer. Ook in dit nummer de affiche van de Buurtrommelmarkt op 26 mei en een artikel over de bewonersinitiatieven rond het opknappen, schoonhouden en vergroenen van de brandgangen in onze buurt.

In onderstaande versie kun je de links naar allerlei websites en mailadressen direct benutten. De redactie van de Peperpraat wenst je veel leesplezier.

Aan dit nummer werkten mee: Adriana Hernández, Annie Heesters, Gabbie van der Kroef, Hans van Grieken, Irene Hinderks, Jan van den Elshout, Jan Robben, Keesje Hoes, Kim White, Marian Doll, Maurits Tax, Nip Sala, René Strijbos, Sandra Peerenboom (foto’s) en Siegfried Willems (eindredactie).