22 juli 2024

De Buitenpepers

over een stralende buurt in Den Bosch

PeperOlympiade op zaterdag 7 september; je kunt je nu al aanmelden, ook als begeleider!

Na het grote succes van de vijfde PeperOlympiade, vorig jaar september tijdens het Buurtfeest ’50 Jaar De Buitenpepers’, heeft een groot deel van de organisatoren van toen weer het initiatief genomen om ook dit jaar weer een sport- en spelmiddag van de kinderen uit onze buurt (die naar de basisscholen gaan) te organiseren. Inmiddels zijn de spellen voor de zesde Olympiade op zaterdag 7 september alweer besteld.

Er komt een nieuw parcours, met zoals gebruikelijk de start bij de speeltuin in de Vierde Buitenpepers. En vervolgens langs de speeltuin in de Tweede Buitenpepers en verder naar de Kuil tussen de Vijfde en Zesde Buitenpepers. Dat laatste is nieuw.

Je kunt jezelf aanmelden als begeleider samen met de kinde-ren, die je aanmeldt voor deelname. Dat kun je doen via dit formulier: https://forms.gle/AuwRASAuX7AoLapz8 

Je kunt via dit formulier maximaal zes kinderen aanmelden om mee te doen aan de Olympiade. Aanmelding is mogelijk tot en met zondag 1 september.

Bovendien zijn begeleiders vanaf 14 jaar welkom om toezicht te houden bij alle twaalf spellen langs het parcours. Voorts kun je je aanmelden als algemene vrijwilliger.  Wil je je aanmelden als spellenbegeleider of vrijwilliger, gebruik dit formulier: https://forms.gle/zvSuTyW3TDZE2JYj9

Alle deelnemende kinderen betalen op 7 september ter plekke € 2 per kind voor het meedoen aan de PeperOlympiade.

Heb je vragen? Mail naar peperolympiade@hotmail.com

De sponsors van onze Olympiade

De PeperOlympiade is mogelijk dankzij een subsidie van het Wijk-, Buurt- en Dorpsbudget van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook zijn er sponsorbijdragen van Kindertherapie Klimop, Gezondheidscentrum De Buitenpepers, Kinderpraktijk Kubus en Dakenrenovatie van Denny van der Heijden. SuperCoop Jack Paanakker zorgt weer voor gratis ijsjes tijdens de PeperOlympiade.