22 juli 2024

De Buitenpepers

over een stralende buurt in Den Bosch

Download het maartnummer van ons buurtblad de Peperpraat

Het dikke maartnummer van ons buurtblad voor De Buitenpepers staat weer vol met actuele verhalen, interviews en berichten uit onze buurt. In dit nummer kun je onder meer artikelen lezen over de geschiedenis van onze buurt en een vooruitblik op komende buurtactiviteiten.  In dit nummer ook interviews met buurtbewoner Rennie Besselink, met Adriana Hernández en Sharell Bas, twee buurtbewoners die kandidaat zijn bij de verkiezingen op 15 maart voor de Provincie Noord-Brabant en het Waterschap Aa en Maas. En voorts vertellen Marja Hilgers en Rien Geurts over de buurtactiviteiten in de jaren 80. Dit jaar kijken we met buurtbewoners terug én vooruit, omdat De Buitenpepers dit jaar 50 jaar bestaan.

In dit maartnummer ook een samenvatting van een vooronderzoek naar een mogelijk warmtenet in De Buitenpepers. Plus het commentaar van de buurtbewoners, die meedoen aan de Werkgroep Warmtestrategie.

Veel leesplezier allemaal met de 24 pagina’s van dit nummer. En dank aan onze adverteerders.

De bezorgers van ons buurtblad zullen deze week de papieren versie van de Peperpraat bezorgen.

In de digitale versie van het maartnummer van de Peperpraat staan allerlei links en mailadressen; je kunt klikken op deze adressen, zodat je op een website komt of een mail kunt versturen.

Aan dit nummer werkten mee:

Adriana Hernández, Anine Vloedgraven, Dennis Khalil, Ferd Sauter, Gabbie van der Kroef, Hans van Ettekoven, Irene Hinderks, Johan Strang, Kim White, Machteld Terlingen, Marjolein van den Heuvel, Maurits Tax, Siegfried Willems, Tanika Scherbinski en Thomas Verbeek.