23 mei 2024

De Buitenpepers

over een stralende buurt in Den Bosch

Download het meinummer van ons buurtblad de Peperpraat

Via deze link kun je het meinummer van ons buurtblad de Peperpraat downloaden.

In dit nummer weer veel actuele berichten over onze buurtactiviteiten, onder meer een vooraankondiging van de buurtrommelmarkt op zondagmiddag 22 mei en het wine-and-dine-buurtdiner op zaterdagavond 11 juni. Het hoofdartikel van deze Peperpraat is een verslag van de reis die buurtbewoner Thom van Gerwen (25 jaar) samen met zijn vriend Brent van de Wijdeven maakte naar Warschau in Polen. Ze brachten daar hulpgoederen voor de Oekraïne en ze haalden er 35 Oekraïense vluchtelingen op. Thom blikt terug op zijn reis eind maart.

In dit nummer ook verslagen van de buurtschoonmaak, de Heinisdag, de Koningsdag en andere buurtactiviteiten, aangevuld met een kalender van de komende activiteiten. Voorts een interview met buurtsportcoach Evy Pappot en een gesprek met makelaars Stephan van Diepen en Bart de Backer van Viermakelaars. Ook in deze Peperpraat veel korte berichten en een kleurplaat voor de kinderen. Veel leesplezier!

In deze download versie van ons buurtblad vind je ook allerlei links en e-mailadressen. Je kunt in het Pdf-bestand direct doorklikken op de links en mailadressen.