24 april 2024

De Buitenpepers

over een stralende buurt in Den Bosch

Brandgang tussen Buitenpepersdreef en Rompertsebaan

Bobbels in de brandgang

Hebben jullie het ook gemerkt?
De afgelopen jaren heeft onze brandgang steeds minder TLC (tender love en care) van ons ontvangen. Er liggen inmiddels veel tegels scheef, er zijn vochtproblemen in schuren en muren, en het is geen gezellige plek meer om te spelen of elkaar te ontmoeten.

Onze brandgang is als mandelig perceel onze gezamenlijke verantwoordelijkheid en daarom willen we daar met zoveel mogelijk brandgangeigenaren iets aan gaan doen.

Er is inmiddels een bijeenkomst geweest met de eerste enthousiastelingen, waarin we allerlei plannen en ideeën hebben besproken.

Graag gaan we aan de slag! Jullie zijn als mede-brandgang-eigenaren van harte uitgenodigd op zaterdag 6 mei mee te helpen om op te ruimen, onkruid weg te halen en tegels recht te leggen. We starten om 15.00 uur en drinken aansluitend om half 5 een borrel!

Sluit je aan en wordt lid van de brandgang-appgroep, zodat je van alle vervolgplannen goed op de hoogte blijft en mee kunt denken. De actie van 6 mei is een soort ‘noodplan’, we willen graag structureler iets doen. Wij zouden het fijn vinden als alle aanwonenden zich hierin verzamelen. Meld je aan door de QR code te scannen.

>> Wordt lid van de Brandgang Whatsappgroep