28 september 2023

Fysiotherapie De Buitenpepers en Praktijk Gezond en Welzijn gaan uitbreiden!

Wij, Erwin Griesheimer van Fysiotherapie De Buitenpepers Danielle Griesheimer, van Praktijk Gezond en Welzijn, hebben mooi nieuws om te delen: wij gaan binnenkort ons aanbod uitbreiden met andere disciplines, zoals een voedings- en lifestyle-coach en voetzoolreflexologen, evenals een reiki master.  

Erwin werkt al jaren als fysiotherapeut in de praktijk in ‘s-Hertogenbosch. Sinds september 2021 is hij de volledige eigenaar van de praktijk en daarnaast is hij ook klassiek homeopaat en oedeemtherapeut. Zo zie je maar weer… hij heeft niet alleen verstand van spieren, pezen, gewrichten en lymfebanen!

Verder werk ik, Danielle, ook in De Buitenpepers. Sinds 2015 als care for women specialiste. Ik weet alles (nou ja, bijna alles) over hormonen. Sinds 2018 ben ik ook als orthomoleculair therapeut en vrouwencoach aan het werk en ik begeleid vrouwensportgroepjes. Het is wel duidelijk, vrouwenzorg is mijn vak.

Nu hebben we het heerlijk naar onze zin in de praktijk, met z’n tweetjes, maar toch gaan we uitbreiden! Door de jaren heen is onze droom uitgegroeid tot een missie om zo breed mogelijk zorg aan te kunnen bieden op één plek. Gelukkig hebben wij een praktijk waarin dat kan en kan Erwin zich vinden in mijn missie.

Dat betekent dat er vanaf januari 2023 meerdere zorgverleners aanwezig zullen zijn in de praktijk! We hebben vanaf 4 januari een voedings- en leefstijlcoach, vanaf half januari zullen er twee voetzoolreflexologen aansluiten en een reiki master bij ons komen werken en we zijn ook nog in gesprek met andere zorgverleners, zoals een

acupuncturist, haptonoom en ademcoach. We zijn erg blij met deze mooie aanvullingen in de praktijk!

We kunnen alleen maar hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! Mocht je vragen hebben, of al een afspraak willen maken voor in het nieuwe jaar, laat het ons vooral weten!

Erwin Griesheimer, Fysiotherapie De Buitenpepers, en Danielle Griesheimer, Praktijk Gezond en Welzijn.