Bewonersgroep Speeltuin Vierde Buitenpepers en Halloween

Zes bewoners van de Vierde Buitenpepers en de Buitenpepersdreef vormen de Werkgroep Speeltuin Vierde Buitenpepers. Zij willen graag dat de speeltuin bij de Vierde Buitenpepers vernieuwd of uitgebreid wordt, zodat het een iets uitdagender speelveldje wordt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De leden van de werkgroep willen de kinderen in de buurt betrekken bij het ontwerp van de speeltuin door hen te vragen hoe hun ideale speelveldje daar er uit zou moeten zien.

Een kabelbaan, klimwand en er een natuurspeeltuin met boomstammen zijn dingen die nu al genoemd zijn. Door de coronacrisis is het overleg met de gemeente over de aanpassingen van de speeltuin vertraagd. Daarnaast willen de leden van de werkgroepen bekijken hoe zij de kinderen op creatieve manieren kunnen betrekken bij de idee- en ontwerpfase met hopelijk een opening van een vernieuwde speeltuin in 2021. Als er bewoners zijn die aan willen haken bij dit initiatief of als je ideeën wilt delen, dan zijn ze welkom! De Werkgroep Speeltuin Vierde Buitenpepers bestaat uit: Miekske van de Sman, Renske Leenaars, Kim White, Lars Eckstein, Martijn van der Bas en Miriam Alders.

Zeven – deels andere – buurtbewoners vormen sinds een tijdje ook een de nieuwe Werkgroep Halloween. Zij willen het Halloweenfeest in onze buurt nieuw leven inblazen. Ook hier heeft de coronacrisis de plannen voor een Halloweentocht voor het najaar van 2020 ‘on hold’ gezet. De bewoners willen samen invulling geven aan de activiteit en mogelijkheden bekijken voor een Halloweentocht in 2021. Ze hebben al eerder een brainstorm gehad, waaruit veel leuke ideeën zijn gekomen. Als er bewoners zijn die willen meedoen bij dit initiatief of ideeën willen delen, dan zijn ze welkom.

De Werkgroep Halloween bestaat uit: Renske Leenaars, Kim White, Roel van der Els, Marian Smeelen, Debbie van Esdonk, Eveline Wartenberg en Miriam Alders.

Contactpersoon voor de twee groepen is Miriam Alders:

miriam@raakevenementen.nl