Wie wil er meehelpen aan de organisatie van de Nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 15 januari 2023?

Door de pandemie was het de afgelopen twee jaar niet mogelijk om een Nieuwjaarsbijeenkomst voor de bewoners van De Buitenpepers te organiseren. Tóch was dit een mooie traditie. Eerder organiseerde de Energiegroep De Buitenpepers deze ‘aftrap’ van de jaarlijkse buurtactiviteiten. Met ook een paar keer een leuke buitenactiviteit voor de kinderen.

Op zondagmiddag 15 januari 2023 zijn de bewoners van De Buitenpepers wederom welkom, van 15.00 tot 17.00 uur in de grote zaal van D’n Boerderij. Deze activiteit is dan direct ook de éérste activiteit binnen de activiteitenkalender van de jubileumactiviteiten in het teken van ’50 Jaar De Buitenpepers sinds 1973’.

Bij de komende Nieuwjaarsbijeenkomst presenteren we ook het jubileumlogo én er is informatie over de buurtactiviteiten, die we komend jaar kunnen en willen organiseren. Daarom maken we – net als voorgaande jaren – zogeheten ‘moodboards’ voor de activiteiten, waarvoor we in 2023 menskracht zoeken. Zoals we bijvoorbeeld organisatoren zoeken voor de PeperOlympiade in de zomer van 2023. En ook organisatoren zoeken voor een mogelijke Jubileumfeestdag: het idee is om ergens volgend jaar zomer een jaren ’70-feest te organiseren, terug naar 1973 toen onze buurt gebouwd werd.

Voor de organisatie van de Nieuwjaarsbijeenkomst én voor een kinder(natuur)activiteit zoeken we enkele buurtbewoners, die één of twee keer de opzet van de bijeenkomst willen bespreken. En die daarna een deel van het programma willen organiseren. Voor de organisatie en kosten van de bijeenkomst vragen we een subsidie aan bij het wijk- en dorpsbudget van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Wil je meedoen aan de organisatie en/of een bijdrage leveren aan het programma van de Nieuwjaarsbijeenkomst? Stuur jouw reactie naar debuitenpepers@gmail.com

Ideeen zijn ook welkom, ook als je niet kunt meehelpen bij het organiseren van de bijeenkomst. Alvast bedankt voor jouw respons!

Leuk als je mee wilt doen om een mooie Nieuwjaarsactiviteit te organiseren.

Een hartelijke groet van Gabbie van der Kroef