Week van de Dialoog – donderdagavond 4 november in De Buitenpepers

Na een lange periode met veel afstand is het nu weer tijd om nader tot elkaar te komen. De dialoog is daar natuurlijk bij uitstek voor geschikt! Het mag en kan weer! Daarom, voor de elfde keer, De week van de Dialoog. Graag nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan een dialoogtafel. De dialoogtafels staan verspreid over verschillende buurten in onze stad en laten je kennismaken met bijzondere locaties. Speciaal voor bewoners van De Buitenpepers kun je je aanmelden voor een dialooggesprek en een maaltijd in onze buurt: op donderdagavond 4 november bij gastvrouw Annie Heesters, aan de Buitenpepersdreef 240, tegenover de SuperCoop.

Kun je niet op die donderdagavond? Dan kun je je aanmelden voor een dialooggesprek en een maaltijd op dinsdagavond 2 november of woensdagavond 3 november. Maar dan elders in de stad, bijvoorbeeld in Orthen of De Muntel. Alle drie de avonden beginnen de dialooggesprekken om 18.00 uur. Het einde van de maaltijd is voorzien rond 20.30 uur. Deelname is gratis.  

De behoefte aan dialoog is erg groot. Letterlijk en figuurlijk was er afgelopen tijd veel afstand. Fijn dat we met De week van de Dialoog een bijdrage kunnen leveren om daar verandering in te brengen!

Vanuit de centrale gedachte ‘de Kunst van het Samenleven’ is dit jaar de dialoog zelf het thema. Want de dialoog is nodig: juist nu!

Iedereen kan deelnemen: jong of oud, man of vrouw, allochtoon of autochtoon, student of gepensioneerd, ambtenaar of kunstenaar, burgemeester of imam. Iedereen is welkom en draagt bij aan de bijzondere variëteit aan de tafel. Tijdens de dialoog maak je kennis met elkaar, deel je ervaringen, droom je over hoe je dingen graag ziet en kijken we hoe het uitvoerbaar is. Onder leiding van een getrainde gespreksleider ga je in gesprek met zes à zeven andere deelnemers.

De dialoogtafels staan verspreid over heel ’s-Hertogenbosch. De gesprekken duren 2 tot 2,5 uur. Tijdens de dialoog wordt een maaltijd geserveerd. De dialoog start om 18.00 uur en duurt tot 20.30 uur. Kom aan tafel met onbekenden en wissel ideeën uit! Iedereen is welkom! Deelname is gratis!

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar:

info@s-Hertogenboschindialoog.nl of via de site www.s-hertogenboschindialoog.nl

Natuurlijk hopen wij dat je deze uitnodiging deelt met alle contacten in je netwerk. Tot binnenkort! Vriendelijke groet, Projectteam ’s-Hertogenbosch in Dialoog: Eric Peperkamp en Wieke Wijnen

Ook dit jaar werken we samen met het Erasmusfestival Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch.