Samen maken we de buurt weer schoon! Schoonmaakactie zaterdagmorgen 19 maart

Vorig voorjaar ging de buurtschoonmaakactie door de coronalockdown niet door, maar nú kunnen we onze buurt samen weer wél schoonmaken. De Kontaktgroep Vereniging De Buitenpepers organiseert op zaterdagmorgen 19 maart de tweede buurtactiviteit in 2022: oud én jong kunnen dan samen hun handen uit de mouwen steken om met prikkers en vuilniszakken het vuil op te ruimen uit de straten en groenstroken. Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur in de ‘Kuil’ tussen de Vijfde en Zesde Buitenpepers. Daar kun je terecht voor afvalknijpers, vuilniszakken en hesjes. We maken er een leuke activiteit van: het is leuk om sámen weer de buurt schoon te maken en zeker ook leuk om elkaar te ontmoeten.

Wat is de planning?

10.00 uur: Verzamelen in de ‘Kuil’ tussen de Vijfde en Zesde Buitenpepers: uitreiken plattegrond, prikkers, hesjes en afvalzak- ken. En natuurlijk eerst een bak koffie!

10.10 uur: Startschot: je gaat in kleine groepen De Buitenpepers in.

11.30 uur: Terugkeer bij de ‘Kuil’ voor het inleveren van het afval. En nog even napraten met koffie en iets lekkers.

We zien je graag op zaterdag 19 maart in de ‘Kuil’ tussen de Vijfde en Zesde Buitenpepers! Heb je vragen? Neem dan contact op met de Kontaktgroep Vereniging De Buitenpepers: debuitenpepers@gmail.com