17 juni 2024

De Buitenpepers

over een stralende buurt in Den Bosch

Meld je aan om mee te doen aan de Buurteetkamer op vrijdagavond 14 juni (vlees of vegetarisch)

Op vrijdagavond 14 juni ben je vanaf 18.30 uur welkom bij alweer de vijf buurtmaaltijd van 2024, georganiseerd door de Buurtgroep Buurteetkamer De Buitenpepers. Dit is vóór de zomer de laatste buurtmaaltijd.

Op 14 juni serveren we een vleesgerecht of een vegetarisch gerecht (naar keuze). Dat voor slechts € 7,50 per persoon. Je kunt kiezen uit twee hoofdgerechten: of een hartige taart met vlees (spek) of een vegetarische hartige taart, aangevuld met een heerlijke salade. Daarna krijg je nog een heerlijk nagerecht voorgeschoteld.

De koks zijn dit keer Fleur van Duijnhoven en Dineke Verschuure. Marga Raspe is die avond onze gastvrouw. Voor de drankjes betaal je een kleine bijdrage.

Via onderstaande link kun je je aanmelden voor deelname aan deze vijfde buurtmaaltijd: https://forms.gle/hMhFY3cgFWJaoCcR6

Je kunt je ook aanmelden door een briefje te doen in de brievenbus bij de buurteetkamer, bij Annie Heesters, Buitenpepersdreef 240.

Let op! Jouw aanmelding is pas definitief nadat je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Jan Robben, een van de organisatoren van de buurtmaaltijden: ‘Het is plezierig om andere buurtbewoners te ontmoeten bij een maaltijd, gemaakt door medebuurtgenoten. Zo belangrijk en leuk, ook in deze tijd, dat we elkaar (leren) kennen. Dus meld je eens aan en…. enthousiasmeer ook straatgenoten, bij voorkeur mensen die alleen zijn om wat voor reden dan ook en misschien net als jij een beetje twijfelen om zich aan te melden. Kom op, probeer het eens. Zoek elkaar op en vertel het verder!’