De Week van de Dialoog – ‘Samen thuis in Den Bosch!’ – 1 en 3 november – ook in De Buitenpepers

Voor de twaalfde keer de Week van de Dialoog! De behoefte aan dialoog is en blijft groot! Zeker nu de ene crisis de andere opvolgt en de toekomst veel onduidelijkheden kent, is het van belang om juist in deze tijd in onze eigen stad samenhorigheid te ervaren.

Wij nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan ‘De Week van de Dialoog’. Je kunt deelnemen op dinsdag 1 of donderdag 3 november 2022. Vanuit de centrale gedachte ‘De Kunst van het Samenleven’ is het thema dit jaar ‘Samen thuis in Den Bosch’.

Iedereen kan deelnemen: jong of oud, man of vrouw, allochtoon of autochtoon, student of gepensioneerd, ambtenaar of kunstenaar, burgemeester of imam. Iedereen is welkom en draagt bij aan de bijzondere variëteit aan de tafel. De dialoogtafels staan verspreid over verschillende wijken en laten je kennismaken met bijzondere locaties.

Tijdens de dialoog maak je kennis met elkaar, deel je ervaringen, droom je over hoe je dingen graag ziet en kijken we hoe het uitvoerbaar is. Onder leiding van een getrainde gespreksleider ga je in gesprek met zes à zeven andere deelnemers. De dialoogtafels staan verspreid over heel ’s-Hertogenbosch. De gesprekken duren 2 tot 2,5 uur. Tijdens de dialoog wordt een maaltijd geserveerd. De dialoog start om 18.00 uur en duurt tot 20.30 uur.

Op 1 november kun je meedoen aan een gesprek bij Annie Heesters, in de buurtkamer, Buitenpepersdreef 240.

Kom aan tafel met onbekenden en wissel ideeën uit! Iedereen is welkom! Deelname is gratis! Je kunt je aanmelden via de ‘meedoen’ knop hieronder of door een mailtje te sturen naar:

info@s-hertogenboschindialoog.nl

of meld je aan via onze website:

www.s-Hertogenboschindialoog.nl

Natuurlijk hopen wij dat je deze uitnodiging deelt met alle contacten in je netwerk. Tot binnenkort!

Vriendelijke groet van Eric Peperkamp en Wieke Wijnen, Projectteam ’s-Hertogenbosch in Dialoog