Activiteiten Koningsdag 27 april in de ‘Kuil’ – een feestdag voor jong én oud

Koningsdag 27 april valt dit jaar op een woensdag!
Vanaf tien uur ’s morgens ben je welkom in de ‘Kuil’ tussen de Vijfde en de Zesde Buitenpepers. Kom je ook jouw fiets versieren? We rekenen op jou! Er zijn leuke prijzen te winnen. Je krijgt een zakje met versierspullen, maar natuurlijk mag je zelf van alles aan je fiets hangen. Neem in elk geval kleuren en glitters mee om het nummerbord voor jouw fiets, dat je van ons krijgt, te versieren. De Kontaktgroep Verenging de Buitenpepers organiseert ook dit jaar weer op Koningsdag allerlei leuke oranje-activiteiten!

Koning Willem Alexander wordt op deze dag 55 jaar. We maken er daarom een mooi feest van! Een van de activiteiten is een ‘Willem Alexander & Maxima look-a-like-wedstrijd’. Verkleed je dus als onze Koning of Koningin en je maakt kans op een leuke prijs!

Natuurlijk komt ook de ‘IJskoning’ weer… Als je spulletjes wil verkopen, kan dat! Neem een deken mee als ondergrond. En verder zijn er nog allerlei spelletjes. Aan het einde van de morgen – rond 11.30 uur – is er voor alle kinderen een lekker ijsje! En als het mooi weer is, nodigen we iedereen van harte uit om ná de fietsversie-ring te blijven voor een picknick! Neem dan jouw picknickkleed en wat lekkers mee!
Tot ziens op woensdag 27 april!

Adriana Hernández, Kontaktgroep Vereniging De Buitenpepers