8 juni 2023

Oproep voor de bewoners aan de Rompertsebaan en de Buitenpepersdreef: doe mee op zaterdag 6 mei, 15.00 uur

Tekst Noëlle van Geene en Ilse Smolenaars

Beste mede-eigenaren van de brandgang aan de Buitenpepersdreef 281 tot en met 341 en de Rompertsebaan 1 tot en met 61, hebben jullie het ook gemerkt? De afgelopen jaren heeft onze brandgang steeds minder TLC (tender love en care) van ons ontvangen. Er liggen inmiddels veel tegels scheef en het is geen gezellige plek meer om te spelen of elkaar te ontmoeten.
Het opknappen en onderhoud van onze brandgang is als mandelig perceel onze gezamenlijke verantwoordelijkheid en daarom willen we daar met zoveel mogelijk brandgang-eigenaren iets aan gaan doen. Er is inmiddels een bijeenkomst geweest met de eerste enthousiastelingen, waarin we allerlei plannen en ideeën hebben besproken.
Graag gaan we aan de slag! Jullie zijn als mede-brandgangeigenaren van harte uitgenodigd op zaterdag 6 mei mee te helpen om op te ruimen, onkruid weg te halen en tegels recht te leggen. We starten om 15.00 uur en drinken aansluitend om 16.30 uur een borrel!

Sluit je aan en wordt lidvan de brandgang-app-groep, zodat je van alle vervolgplannen goed op
de hoogte blijft en mee kunt denken. De actie van 6 mei is een soort ‘noodplan’, we willen graag structureler iets doen. Wij zouden het fijn vinden als alle aanwonenden gaan meedoen aan deze appgroep. Meld je aan via tel. 06-42925741, scan de onderstaande QR-code of meld je bij één van ons.

Groeten van Maarten, Theo, Marian, Marianne, Ilske, Ilse, Antonie, Caroline en Noëlle