28 september 2023

Download het programmaboekje van het Buurtfeest ’50 Jaar De Buitenpepers’ en de PeperOlympiade

Het programmaboekje voor het Buurtfeest ’50 Jaar De Buitenpepers’ en de PeperOlympiade – in het weekend van vrijdag 8 september tot en met zondag 10 september – is klaar! Het boekje met per dag het programma kun je hieronder downloaden. Het boekje is begin augustus huis aan huis verspreid bij alle bewoners in de Buitenpepers.

Alle buurtbewoners jong en oud zijn welkom bij ons jubileumfeest ’50 Jaar De Buitenpepers’ van vrijdagavond 8 september tot en met zondagavond 10 september. In dat weekend komt er in de
Kuil tussen de Vijfde en de Zesde Buitenpepers een feesttent te staan. De meeste activiteiten vinden hier plaats. Het programma van het buurtfeest omvat voorts de vijfde editie van de PeperOlympiade op zaterdagmiddag. De start en finish organiseren we vanuit de speeltuin van de Vierde Buitenpepers.
In het midden van dit boekje vind je de informatie over de Peper-Olympiade met bovendien een kleurplaat voor de kinderen.
Na de Olympiade organiseren twee bewonersgroepen ook op zaterdagmiddag nabij de Zevende Buitenpepers en langs het fietspad aldaar een jeu-de-boulestoernooi en een badmintontoernooi.

Via deze website kun je je aanmelden voor deelname aan de PeperOlympiade, het jeu-de-boules- en het badmintontoernooi op zaterdagmiddag, voor het buurtdiner zaterdagavond, het buurtontbijt zondagmorgen en de wijnproeverij op zondagmiddag. Alle verdere informatie vind je in dit boekje.

Groeten van de Werkgroep Buurtfeest 50 Jaar De Buitenpepers en de Werkgroep PeperOlympiade